BLOGG

item

Item - Enonic Premium Solution Partner

Gjennom vårt engasjement og vår dedikerte satsning over flere år på Enonic XP som plattform, har vi oppnådd status som Enonic Premium Solution Partner.

item

Enonic CMS til Enonic XP

Å migrere fra en plattform til en annen skaper alltid litt hodebry. Her skriver vi litt om erfaringer fra et Enonic CMS til Enonic XP prosjekt.

item

I en jungel av sosiale verktøy - hva passer for din bedrift

Det har de siste årene vært et skifte i hvordan mennesker og organisasjoner samarbeider. Ny teknologi har skapt nye måter å kommunisere på, og det har skjedd et skifte fra tradisjonell fildeling og e-post til en åpen kultur som legger til rette for samhandling med dialog, kunnskapsdeling og interaksjon.

item

Kom igang med EnonicXP

Den nye versjonen av Enonic XP er ikke lenger bare et CMS, men en plattform hvor du kan utvikle webapplikasjoner, nettsider, intranett, ekstranett og mobile apper.

item

Swagger 2.0 og Domino data, er det mulig?

Jeg ble utfordret av en kunde her i vinter. De ønsket å vise dominodata i en ny applikasjon. Kunne dataene hentes ved hjelp av REST? Han ville gjerne ha disse tjenestene dokumentert. Derfor undret han på om det var mulig å benytte Swagger til å dokumentere REST tjenester på domino. En flott utfordring :-)

item

Passordsynkronisering med IBM SDI

Er din bedrift lik mange andre, lut lei av mange forskjellige interne passord? Item har løsningen. Vi har kompetansen som forenkler dine ansattes hverdag nemlig passordsynkronisering på tvers av interne systemer.

item

Vi søker rådgiver digitale arbeidsflater – med en klar salgsprofil

Vi søker etter en ny kollega som brenner for å gi våre kunder smarte løsninger med gode brukeropplevelser. Vi er på jakt etter deg som kan prototyping og utvikling av web løsninger og som vil jobbe aktivt med salg og rådgivning. Du vil jobbe sammen med vårt utviklingsteam på leveranser og være kundeansvarlig.

item

Enonic XP ny plattform - nye muligheter

Da XP ble lansert, leverte Enonic en velfungerende utviklings plattform, blant annet for å utvikle web-apps. XP står for Digital eXperience og vi som jobber med plattformen, kan bekrefte at løsningen gir en ny digital opplevelse.

item

Nøkkelferdig intranett

Skreddersydd for samhandling og informasjonsdeling, er vårt nøkkelferdige intranett en moderne og innovativ løsning for alle virksomheter, uansett ditt valg av plattformstrategi.

item

Fra CMS til plattform

Enonic XP er ikke lenger bare et CMS, men en plattform hvor du kan utvikle websider, intranett og mobile apps.

item

Et intranett som engasjerer

Intranettet skal være en arena hvor innhold opprettes og deles og skaper samhandling mellom de ansatte.  Og et intranett hvor alle ansatte kan bidra med innhold og bygge nettverk skaper engasjement. Til sammen bidrar dette til bedre kommunikasjon og økt produktivitet.

item

Hvorfor universell utforming?

De fleste av oss tar det for gitt å kunne surfe på nettet. Men det er en stor andel som opplever å ha flaks når de faktisk kan lese alt innholdet på et nettsted.

item

Mobilvennlig gir bedre ranking

Er ikke nettstedet ditt mobilvennlig? Da blir du trolig straffet av Google og får dårligere rangering i søkeresultatene

item

Item utnevnt som MeetingRite partner i Norge.

Item styrker sin strategiske satsing på samhandlings-løsninger og signerer forhandleravtale med ThinkRite for å kunne tilby MeetingRite, en skybaserte møteromsløsning til kunder i Norge.

item

Sosialt intranett for profesjonelle brukere

Det er økende aksept for at deling av kunnskap på tvers av organisasjoner og organisatoriske enheter vil øke bedriftens evne til å levere mer effektivt på sine forretningsmessige prioriteringer.

item

IBM Connections er definert som ledende i 5 store analyserapporter

IBM Connections har vært markedsledende i segmentet sosial samhandling for bedrifter i flere år. 5 store analyserapporter fra Gartner, Forrester, IDC, Aragon Research og Ovum viser at de også er det når det gjelder funksjonalitet, fremtidig strategi og evnen til å levere.


KONTAKT OSS

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no .

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev:

Meld meg på / Meld meg av