Stort oppmøte på Connections kundetreff

Etter mange innspill fra våre kunder avholdt vi det første IBM Connections kundetreffet i Oslo 11 mai

Flere og flere oppdager mulighetene som ligger i å investere i moderne samhandlingsverktøy som IBM Connections. Når mange av våre kunder har ytret ønske om et kundetreff med fokus på erfaringsutveksling mellom  organisasjonene så hørte vi selvfølgelig på dem og avholdt kundetreff på Oslo Plaza 11 mai. Det var 13 forskjellige bedrifter og organisasjoner med på møtet. Videre var det en god blanding av de som har benyttet plattformen lenge til kunder som var midt i en utrulling. Felles for dem alle var et ønske om å dele erfaring og ideer for utvidet bruk.

IBM Connections har utallinge bruksmuligheter som for eksempel dokumenthåndtering, prosjektrom, sosialt intranett, kvalitetsystem, oppgavehåndtering med mer. Det er en plattform hvor sosiale funksjoner er flettet inn i en løsning som kan håndtere de daglige arbeidsprosessene. Dette skiller seg fra de silobaserte løsningene og arbeidsmetodene vi tradisjonelt har benyttet, og også fra rene sosiale løsninger som Workplace by FB. Det var dermed veldig nyttig med en erfaringsutveklsing om hvordan andre har lykkes med å endre organisasjonens arbeidsmetoder.

Erik Mohn Seatrans og Tore Søgård Geno.jpg
Erik Mohn (Seatrans) og Tore Søgård (Geno) delte sine erfaringer

I tillegg til Item, som informerte om hva vi kan forvente i løsningen i tiden fremover, holdt Tore Søgård fra Geno og Erik Mohn fra Seatrans veldig gode innlegg om hvordan de har lyktes med å få organisasjonene til å ta i bruk IBM Connections i bruk. De fortalte også om hva de bruker løsningen til i dag og hva som er planene fremover.  Begge bekreftet også at dette er kultur prosjekter snarere enn IT-prosjekter.

Tilbakemeldingene tydet på at deltagerene fant det veldig nyttig og vi ser for oss å gjøre dette igjen, sannsynligvis til høsten. Vel møtt da!

PS: Fikk du ikke med deg dette men ønsker informasjon om neste så gi oss beskjed

utsikt IBM 2.jpg
Passende nok var det fin utsikt fra 33 etg. til IBM sitt kommende hovedkontor (midt i bildet)

 

KONTAKT OSS