item

jobbe med oss?

Publisert: 7. desember 2018

Vil du ta spranget og jobbe sammen med oss?

Vi søker både fullstackutviklere og frontendutviklere

jonasHeaderV4
RandiHeader

 

 

 

 

 

 

  

Din faglige utvikling er viktig – sammen lager vi din kompetanseplan!
Din kompetanseplan, eller din Itemplan som vi liker å kalle den, er viktig. Vi ønsker at du har et aktivt forhold til egen kompetanseutvikling og at den er en del av Items totale kompetanseplan. Vår filosofi er at vi har tett og kontinuerlig dialog rundt dette og når vi har bestemt oss så setter vi i gang.

 

Items strategiske utvikling – du er viktig i den prosessen

Vi er svært lydhøre for, og avhengige av, innspill fra våre konsulenter for å utvikle Item videre. Ofte er det konsulentene som kommer med tips om hvilke produkter, plattformer eller leverandører som vil bringe Item videre. 

Item er en gjeng med dyktige mennesker og nå ønsker vi oss enda flere flinke folk som kan være med på å utvikle arbeidsplassen vår videre.

 

Itemdag

Hvert kvartal samles vi for å oppdatere oss om hva som skjer i Item, i prosjektene våre og innen ny teknologi. Itemdagen er viktig for å bli bedre kjent med hverandre og styrke samholdet, i en hverdag hvor mange ofte sitter ute i prosjekter hos ulike kunder.
Vi samles enten i Oslo Sentrum eller på Leangkollen når det nærmer seg jul (de har en fantastisk god julelunsj).

I tillegg til Itemdagen har vi jevnlig sosiale kvelder hvor vi spiser middag og finner på noe helt annet enn det vi driver med til vanlig. De siste årene i juni har vi også vært en kveld på festivalen OverOslo på Grefsenkollen.

 

Lønn og bonusmodell

Vår lønnsmodell har to deler. En konkurransedyktig fastlønn og en bonusordning. Bonusordningen fungerer slik at vi deler 50/50 av alt som ligger over vår inntjeningsterskel. Dette har vist seg å bli en god modell for både den enkelte og for Item. Modellen avregnes per kvartal. Summen for våre konsulenter kan bli ganske hyggelig når inntjeningen er god.

 

starterkit
Items starter kit

Bra utstyr i en hektisk hverdag Når du starter hos oss får du PC eller Mac, telefon og standardutstyr som du trenger i en travel hverdag. Bra arbeidsverktøy er viktig for en bra og effektiv arbeidshverdag. Vi dekker også bredbånd hjemme. 

 

Fri mellom jul og nyttår

I tillegg til de vanlige 5 ukene ferie så har du også fri mellom jul og nyttår.

 

Sentral beliggenhet – Karl Johansgate 19

Vi holder til så sentralt som du kan få det, med perfekt beliggenhet i Oslo Sentrum. Det er korte avstander til alle former for offentlig kommunikasjon og umiddelbar nærhet til alt annet Oslo har å tilby.

 

Forsikringsordninger

Vi har rause forsikringsordninger, som gir gratis behandling hos kiropraktor, fysioterapeut eller tilsvarende behandlere. Dette gir også direkte tilgang til privat helsevesen hvis det skulle være behov for det. Vi har også livsforsikring i tillegg til den høyeste uførepensjonen innenfor dagens lovverk

Gunstig pensjonssparing

Pensjonssparing er viktig! I Item får du 4% pensjonssparing allerede fra 0G (standard er 2% fra 1G). Dette inkluderer (selvsagt) all inntekt, grunnlønn, overtid og bonus.

 

Vi sponser helsen din

Hvert år kommer influensaen som "brev på posten" og vi sponser blant annet vaksine mot influensa.

 

Mat og drikke i kjøleskapet 24/7

Er du på kontoret i Karl Johans Gate 19 kan du når som helst ta deg mat eller drikke fra kjøleskapet. Frokost på kontoret er helt innafor (og kvelds...).

 

KONTAKT OSS

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no .

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev:

Meld meg på / Meld meg av