item

Smartere møterom - møterom i skyen

Publisert: 14. september 2015 | Svein Kibsgaard

Moderne webkonferanseverktøy gir en fantastisk mulighet til å møte kolleger og kunder ansikt til ansikt fra ditt eget kontor.

Møteromsløsninger i egen IT infrastruktur er ofte komplekse og dyre. Verdien ligger i selve møtene og ikke i kompleksiteten til den tekniske løsningen. Derfor vil ThinkRite igjennom Item Consulting levere smarte møterom i skyen til kunder i Norge!

Løsningen heter MeetingRite og er IBM Sametime levert i privat sky. Kundene kan velge funksjonalitet som chat, webmøter, tale og video. I tillegg vil man kunne ha faste møterom hvor dokumenter, chat og medlemmer blir liggende og kan gjenbrukes. Løsningen kan brukes via både PC, nettbrett og mobil.

Det er lav terskel for å komme i gang. Miljøet dit vil være klart på en dag!

For kunder som ikke allerede har IBM Sametime lisenser vil en full løsning med chat, webmøter, tale og video koste kun €9 pr. bruker pr. måned. Sammenlikner man det med andre tilsvarende tjenester så er dette veldig konkurransedyktig.

Har dere allerede IBM Sametime lisenser kan disse benyttes i løsningen og dere betaler kun €4 per bruker per måned for å bruke dem i MeetingRite! 

Tjeneste Pris per måned (Euro)
Chat 2,40
Webmøter 3,15
Chat, webmøter, tale og video 3,9


Eksempel:

En organisasjon som har 300 brukere hvor 100 skal kun bruke chat, 100 chat og webmøter og 100 skal ha totalpakken vil få en kostnad på ca 8500,- per måned. Denne prisen inneholder alle omkostninger til den hostede tjenesten inklusivt oppgraderinger med fixpacks etc.

Item Consulting kan hjelpe til med å:

  • Beregne kost og ROI
  • Hvordan benytte egne lisenser i MeetingRite tjenesten
  • Installere IBM Sametime klienter hvis ønskelig
  • Være kontaktpunkt mot MeetingRite

ThinkRite har vært IBM Premium Business Partner i 26 år og leverer IBMs interne Sametime løsning.

Item Consulting har vært IBM Premium Business Partner i 16 år og er blant Norges fremste eksperter på IBMs samhandlingsløsninger

KONTAKT OSS

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no .

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev:

Meld meg på / Meld meg av