Mobil strategi

Vi hjelper deg med å lage en god mobilstrategi.

Mobile løsninger handler om å gjøre tjenester tilgjengelige for brukerne der de ønsker å bruke de. Vi hjelper din bedrift med å lage en god mobil strategi. Har du behov for responsive websider, egne mobilsider eller en spesialtilpasset mobilapp? Siden 2003 har vi levert innovative mobile løsninger og lang erfaring på området.

Intranett på mobilenmobileapp.jpeg

Item leverer en markedsledende løsning for sosialt intranett. All funksjonalitet som finnes på intranettet, er også tilgjengelig via smarttelefon og nettbrett. Og det krever ingen spesialsøm for å få dette til. Appen er gratis og ligger allerede i appstore.


Responsivt design

Alle websider vi lager i dag har responsivt design og tilpasser seg den mobile enheten du bruker. Og det er ikke bare skjermstørrelsen som tilpasser seg - bildestørrelsen er også responsiv. I noen tilfeller er det mest egnet å lage et eget mobilt nettsted, som er skreddersydd for ulike mobile enheter.

Apputvikling

Progressive Web Apps (PWA) er i vinden for tiden. Kort fortalt kan vi lage webapplikasjoner som har egenskaper som før krevde utvikling av native applikasjoner. Har du behov for en skreddersydd app til din løsning, så tilbyr vi både PWA,  100% navtive apps for IOS og Android og hybrid.

Sikkerhet

Hvilke bedriftsdata er tilgjengelig ute på de ansattes telefoner? Hvilke applikasjoner? Hvordan distribueres sikkerhetspolicy'er og applikasjonene? Vi tilbyr ledene SaaS løsning for mobil sikkerhet fra IBM - MaaS360.

 

KONTAKT OSS

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no .

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev:

Meld meg på / Meld meg av