Webløsninger og intranett

Vi leverer nettsteder, intranett og spesialtilpassede digitale løsninger.

Løsningene kan være frittstående eller integrert med dine eksisterende løsninger. Vi baserer våre leveranser på ledende produkter fra norske og internasjonale leverandører.

Spesialister på integrasjon

Vi er spesialiserte på å integrere data og informasjon så ikke webløsningene  blir en ny informasjonssilo eller at innhenting eller utsending av data og informasjon blir nok en manuell arbeidsprosess. Informasjonsflyten i en bedrift er et økosystem. Vi har gode erfaringer med å integrere webpublisering inn i bedriftens støttesystemer. På denne måten plasserer man produksjon av innhold i de interne systemene der de hører hjemme. Dette gjør det mindre krevende å ha en oppdatert og levende profil på nett.

Universell utforming

Løsningene vi lager er universelt utformet og støttes på alle plattformer (desktop, nettbrett, mobiltelefoner) uten at det krever egne sider eller dobbelpublisering. Vårt syn er at har man ikke en mobilstrategi i dag, så har man ingen fullverdig webstrategi.

Enonic 

Som plattform foretrekker vi Enonic. Dette er en komplett portalplattform for presentasjon av informasjon i ulike digitale kanaler. Produktet passer for både små og store organisasjoner. Items gode forståelse for web løsninger i kombinasjon med vår erfaring fra mange typer virksomheter, sikrer at du får en god løsning for din bedrifts behov.

Enonic er et norsk selskap som har levert fleksible løsninger til mellomstore og store virksomheter i over 10 år. Disse kundene inkluderer blant annet Gjensidige, Norsk Tipping, TINE, Jernia, Vinmonopolet, Statens Vegvesen, Finansportalen og Posten.

Kompetanse og kunnskap

Kombinasjonen av Items kompetanse og kunnskapen Enonic har opparbeidet seg gjennom å ha samarbeidet med noen av Norges største selskaper kan du nyte godt av som kunde av oss.

enonic-main-logo-for-light-bg.png

KONTAKT OSS

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no .

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev:

Meld meg på / Meld meg av