item

Har du lyst på nye utfordringer, et knallbra miljø og virkelig gode kunder?

Dette er jobben for deg hvis:

  • Du elsker å løse problemer. Her snakker vi om utfordringer kunden har. Ting som egentlig ikke skal gå an i rammeverket du bruker - og verdensproblemer på firmafesten.
     
  • Du er relativt strukturert. I item jobber det noen ekstremt strukturerte mennesker som har kontroll på det meste. Det er noen i andre enden av skalaen også, men prosjektene våre har godt av at det er overvekt av mennesker med oversikt.

  • Det gir deg noe å gjøre mennesker fornøyd. Her tenker vi selvfølgelig på kunde/oppdragsgiver, men også de andre i item.

  • Endel av disse begrepene bør bety noe for deg: Java, JSON, Angular, Bootstrap, XML,
    HTML5, React, Redux, Vue, REST, SQL, NoSQL, Node, Progressive Web Apps, WAI-ARIA

Item Consulting er et konsulentselskap og en løsningsleverandør som til enhver tid skal være ledende på de teknologier vi har lyst til å jobbe med.
Vi har hovedkontor i Karl Johans gate i Oslo.

Item Consulting startet i 1999 og vi blir med deg 19 ansatte. Vi skal vokse litt til, men bare med de riktige menneskene. Det finnes mange konsulentselskaper i verden at det er litt vanskelig å skille seg ut. Vår tanke har alltid vært at vi bare ansetter de dyktigste. De med nok stolthet i ryggmargen til at man ikke gir seg før løsningen er strålende. Det blir god stemning av slikt. Hos oss og hos kundene.

Item Consulting er en Enonic Solution Partner.


Er dette av interesse? Ta en telefon til Svein Kibsgaard på 93090071 eller bruk kontaktskjemaet under og vi vil kontakte deg.

KONTAKT OSS