Firma: Filharmonien

Rekruttering av musikere fra hele verden

Firma: Filharmonien

Oslo-Filharmonien hadde et behov for en rekrutteringsløsning hvor musikere fra hele verden kan søke på ledige stillinger. Item fikk i oppdrag å lage løsningen som både ivaretar søknadsprosessen, den videre behandlingen gjennom en screening, et eller flere prøvespill og til slutt valg av musiker. Basert på Enonic XP leverte vi en web-applikasjon i Item sin egen sky-løsning.

Enonic som plattform er godt optimalisert for denne typen applikasjoner der man kombinerer behovet for tradisjonelle web-sider, skjemaer og støtte for arbeidsflyt. Oslo-Filharmonien har fått en applikasjon som både håndterer åpne nettsider og samtidig gir et sikkert miljø for å behandle søknadene. Applikasjonen benytter et responsivt design. Det betyr at den automatisk tilpasser seg den skjermen som brukeren benytter, uten at brukeren behøver å benytte zoom eller scroll. Applikasjonen er derfor tilgjengelig både på desktop og mobile enheter.

Ved å velge å kjøre løsningen i Item sin sky-tjeneste har Oslo-Filharmonien fått en applikasjon som driftes av en profesjonell aktør i et Norsk datasenter. Filharmonien kan fokusere på å finne de best kvalifiserte musikerne for å opprettholde sitt eget skyhøye nivå.

Ta kontakt for mer informasjon eller om du ønsker en demo av Enonic XP

Les også om Filharmonien sin bruk av samhandlingsløsning her

Her er et annet eksempel på en Enonic XP applikasjon vi har levert i det siste

OFO-provespill.png

 

KONTAKT OSS

Vil du kontakte oss kan du sende mail på firmapost@item.no .

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev:

Meld meg på / Meld meg av